Liefde, alles is liefde. We schrijven erover, we consumeren het en we doen het,… Jawel, de liefde bedrijven bedoel ik dan. Maar ‘doen’ we het genoeg (en neen, dan heb ik het niet alleen over het delen van de liefde tussen de lakens!)? Delen we genoeg liefde met elkaar? Staan we genoeg stil bij de kwetsuren van de ander? Tonen we genoeg begrip voor elkaar? En tonen we de liefde voor onze dierbaren genoeg?

Als Pink Rebel ben ik er eerlijk gezegd van overtuigd dat we veel te weinig genegenheid aan elkaar laten zien. De kwetsbaarheid verschuilen we allemaal achter maskers en pantsers. We verbloemen elkaars pijn en verdriet en deze kleine rebel is daar geen fan van! Dus laat ik een oproep doen aan jullie rebelse lezers op mijn blog!

Heb elkander lief, pak iemand vandaag nog vast en geef eens een oprechte knuffel! Glimlach naar een onbekende op straat en geef iemand een dikke kus op de wang! Vertel vandaag tenminste tegen een persoon dat je hem of haar graag ziet…. Laat de liefde stromen, want het keert veelvuldig terug in je schoot en er is niets fijner dan dat goddelijke gevoel!

Dit artikel draag ik dan ook liefdevol op aan het kersverse bruidspaar Renilde & Peter. Enkele dagen geleden zijn zij officieel voor de wet getrouwd en vanaf morgen voor al hun geliefde familie en vrienden. Deze barmhartige tortelduifjes geven elkaar in een zonovergoten plaats morgenmiddag het JA-woord!

JA-op samen verder door het leven springen, JA-op het samen door het leven zingen, JA- op samen dansen met blote voeten in de regen en JA-op lief en leed samen delen. Deze Pink Rebel heeft de eer om hen te huwen morgenmiddag, wat een uniek moment voor ons allemaal! Uiteraard we doen dat met een lach en een dikke (kwetsbare) traan en dan, lieve schattewats,…… Dan laat ik jullie samen het liefdes-pad op gaan!

Lang leve de Liefde!