This project is something that makes me smile,.. instantly! Because we all proclaim that money does not make you happy, well…as we can see in this video it DOES! We all need some of it, that’s just the way our world works. But what if we can help these guys to make their project a success? And not only help them, but help the people need and make them smile,..instantly! Are you on board on this wild ride? Hope so!

TRANSLATION IN DUTCH

Deze link ‘plopte’ voorbij op Facebook en dikke tranen liepen over mijn wangen toen ik het filmpje zag…. Wat een nobel en ambitieus project en wat moet het heerlijk zijn om zo geluk te delen! Samen met een vriendin, Fiona Klomp, heb ik een kleine VZW (voor de Nederlanders heet dat een ‘stichting’) en bij het zien van dit project sloeg mijn hart meteen de lucht in! ‘Dit moeten wij ook doen’, dacht ik meteen! Maar in plaats van mijn temperamentvolle kantje de overhand te laten nemen gun ik deze liefdevolle mensen eerst de kans van slagen in hun project. Dit is TE GEK en ik hoop oprecht dat jij je steentje bij wilt dragen om al dat geld de wereld rond te laten gaan voor zij die best wat geluk kunnen gebruiken…. Laat je hart eens diep glimlachen, kom op… Deel dit verhaal, het zal je zeker geen kwaad doen…. Dus waar wacht je op?