We hebben het allemaal tijdens Covid-19 wat moeilijk en het blijft een uitdaging om de mooie dingen van het leven te blijven zien. Dankzij de samenwerking met www.fotocadeau.nl kijk ik toch wat fleurig naar mijzelf in mijn coaching praktijk.

En hoewel ik er nu zit zonder cliĆ«nten geeft de mooie foto (ja, ok beetje narcistisch,…) mij wel een goed gevoel over wat er was als blondine en wat er komen gaat met mijn vurig rode lokken voor de toekomst.

Laten we dus vooral die mooie momenten vasthouden en er naar blijven staren. Want hoewel dat de jaren ‘waren’, komen er nu nieuwe mooie momenten en die wil je dan ook vast graag koesteren en aan je muur hangen, toch?

Maak je eigen wonderwall van toen, nu en morgen!

Je hebt toch tijd, dus waar wacht je nog op?

Stay safe and keep the faith!

Tante Rebel