(ON)GELUK

Marc Herremans is een van de meest inspirerende personen op deze planeet. Na jarenlang topsporter te zijn verloor hij zijn lichaam aan verlamming. Hij werd veroordeeld tot een leven lang in een rolstoel. Als sportman, schrijnwerker en paracommando lijkt het leven dan even bijna geen zin meer te hebben.

Toch zette Herremans door, hij veranderde zijn ongeluk in een geluk. Hij kreeg een tweede kans, die hij volop grijpt. Voor zijn ongeval had hij een bucketlist opgemaakt. DE dingen die hij nog moest en zou doen in zijn leven. Wat er zoal op stond? De Ironman in Hawaii winnen bijvoorbeeld..

Hij pakte de draad van zijn leven weer op en begon te trainen met een ongezien doorzettingsvermogen. Enkele jaren later lukt het hem. Hij wordt kampioen op de Ironman triatlon in Hawaii.

Behalve dat bereikt hij nog veel meer doelen na zijn (on)geluk.

OPGEBRAND?

Velen onder ons zien na een kleine tegenslag het bos door de bomen niet meer en voelen zich uitgeput, moedeloos en opgebrand. Marc toont ons dat je altijd kan blijven vechten voor je doelen, hij verzet zich tegen de alledaagse sleur als een moedige REBEL. Het is maar wat je er zelf van maakt!

Ondertussen is hij een van de meest gevraagde internationale motivational speakers. En WIJ hebben hem kunnen strikken voor onze Burn Baby Burn op 13 mei 2017! Hoe wicked is dat?!

Op deze zaterdagnamiddag deelt Marc Herremans naast zijn levensverhaal ook zijn tips en tricks om negatieve veranderingen in je leven als een opportuniteit te zien om nieuwe wegen te zoeken en alsnog je doelen te bereiken! Daarnaast ontfermt Willemijn Van Dommelen zich over het Burn-outluik. Een vurige namiddag verzekerd!

Woorden die je niet alleen een duwtje in de rug geven, maar je op je rakket recht naar je doel sturen!

READY, SET, ACTION

Wil jij deze motiverende namiddag niet missen? Schrijf je dan NU nog in voor de laatste plaatsjes via info@pinkrebelcompany.com.

WEES ERBIJ EN LAAT JE VUUR BINNENIN TERUG AANWAKKEREN!

Stay Wicked,

Rebeltje