Did you ever wonder if there was someone out there who looks like you? I would love to know how I look when looking at myself… Yeah ok, you can see yourself in the mirror, but still that’s different. How do I walk and talk and laugh? The Internet can do a great many things, and it may help us all find our doppelgängers! Niamh Geaney and her two friends are paving the way with their genius Twin Strangers project.

It started as a bet: take one month and use social media to find your near exact lookalike. Whoever’s is closest wins. But two weeks in—the challenge began on March 30—Niamh has already met just one of her multiple lookalikes. “Not going to lie–we were both were pretty freaked about seeing our double in the flesh,” she wrote on the site. They filmed the experience, and it got pretty surreal when the girls did identical make up!

So if you are out there Pink Rebel number 2, let me know!!!!!!

TRANSLATION IN DUTCH

Hoe vreemd en cool zou het zijn als je jouw evenbeeld, jouw dubbelganger zou tegenkomen? Ik zou het geweldig vinden, want ik vraag mij altijd af hoe andere mij zien. Jajaja, ik weet het wel, ‘kijk dan in de spiegel’ denk je nu! Maar toch is dat anders. Ik zie mijzelf wel, maar ik weet natuurlijk niet hoe ik beweeg, loop, praat, acteer, presteer, blablabla! Dus ja, ik zou ‘mijzelf’ wel eens willen ontmoeten.

Deze 3 rebels deden een weddenschap als vrienden, ze gingen op zoek naar de ideale match als dubbelganger en BOEM binnen een mum van tijd vond Niamh Geaney haar spiegel-zusje! Moet je kijken, hoe fucking weird is dit!

Dus laat dit een oproep zijn, Pink Rebel nummer 2 als je bestaat… Laat het mij weten, dan kunnen we ook samen make up-jes doen en over onze hakjes ouwehoeren!!! En als je dan ook hetzelfde karakter hebt als ik weet je dat we dan wel ‘lullen’ over van alles maar NIET over hakjes! 😉