There is this crucial moment in life that you have to decide as a women if you would want to have a little baby. A mini you! My ex-husband and I tried to get pregnant but our faith decided differently. And to be honest I am grateful that we did not have a child together, can you imagine how tough this divorce would be with a small baby in my arms. The divorce was already very heavy, and having to deal with children during a separation makes it all very complicated.

And so it made my choice of having a baby easier. All my friends are married, together with a loved one and/or have children. In a way it makes me wonder if I am not missing the boat here! Should I consider to freeze my eggs so I am sure that there is still an option? And then something weird happened…

A dear friend from the past suddenly came back to the present and told me that he and his boyfriend are trying to get a baby of their own by looking for a surrogate mother. While we were talking all these thoughts rushed through my brain,…what if?!

BOOM, and then they told me that there was a shared custody system with the new modern style of a surrogate mom. Now that made me very curious! That would mean that I can have a baby with two men who will never leave my side and who will love the baby with all their hearts. I would live in a threesome relationship with shared custody and freedom in my personal agenda. What a unique situation!

Now,…., I know that this will blow your mind away, I know! This is a very Pink Rebel state of mind, I would be the rock n roll mom of the century… But I want to be open minded and I want to do proper research about the subject, so if you have opinion…

Bring it on!

TRANSLATION IN DUTCH

Het is een onderdeel van de natuurlijke fase in ons leven. We studeren, gaan werken, trouwen en krijgen kinderen. Ikzelf was met dat kinderverhaal nooit zo bezig, het trouwen vond ik wel heel belangrijk. Maar ik ben er nu achter dat ik het voornamelijk belangrijk vond omdat het een bevestiging was van een man aan mij. Een bevestiging dat deze man bewust voor mij en onze liefde wilde kiezen, voor altijd.

Uiteindelijk hadden mijn man en ikzelf besloten om toch een gezin te stichten, maar het lot heeft daar anders over beslist. Er kwam geen baby. Achteraf gezien ben ik er wel blij om, stel je voor dat ik op straat had gestaan met een kleine in mijn armen! Wat een hel!

De laatste tijd heeft mijn hersenpan weer niet stilgestaan over liefde, leven, lusten en lasten. Als een magneet trok ik bepaalde zaken naar mij toe, zoals een oude vriend die plots weer op kwam duiken in mijn leven! Hij en zijn lover zijn bezig om een gezinnetje te stichten en mijn oren flapperde over de hedendaagse ‘draagmoeder maatschappij’!

Zo vertelde deze wonderboy dat er draagmoeders zijn die met een modern co-ouderschap systeem leven, say what? Dat zou dus betekenen dat ik samen met twee mannen een baby op de wereld zou brengen in een modern co-ouderschap model. Wat een unieke situatie, maar ook….,wat een vrijheid als moeder! Dat zou al mijn toekomstplannen ten goede komen, reizen, culturen ontdekken met de wetenschap dat er echt twee mannen in mijn leven zijn.

Het klinkt gestoord, ik weet het! Maar ergens heeft het ook iets geruststellends. Dus heb ik met deze wilde mannen alle plannen besproken en bekeken. Jajaja, een typisch Pink Rebel actie, maar het is wel degelijk een theorie die ik niet zo aan mij voorbij wilde laten gaan. Na enig diepgaand beraad hebben we er samen voor gekozen om het niet te doen, maar toch vraag ik mij af… Zou het echt kunnen werken? Wat denk jij?