As promised here is part one of the experience I had after my first lesson of this special form of learning the meditation skills! As I stated before lots of us have to face the terror of fear along the way and I am learning that this monster is holding us all back from being happy and living the life we desire. So, kick fear out of the door and dare to step out and take some risks! You go Rebel!

TRANSLATION IN DUTCH

Tam, tam, tam…hier is dan het eerste deel over mijn training waarbij ik leer diep te mediteren. De leerschool naar het vinden van het geluk in mijzelf. Want hoe ‘eng’ het ook klinkt om te leren mediteren het is een heerlijk vrij gevoel en het brengt vooral rust in je koppie! Mijn eerste dag was zo super spannend, maar het was ook meteen een schot in de roos! Eindelijk een methode die mij echt rust brengt. Persoonlijk denk ik dat we allemaal te veel ruimte geven aan angst in ons leven. Angst brengt je verder weg van wie je bent en duwt je ook weg van je doelstellingen in het leven. Dus schop dat monster de deur uit, het kost je nodeloze energie! Durf een risico te nemen en je hart echt te laten spreken! Ik zeg DOEN!