OMG, seriously?! Sara X is a model, freelance blogger and also a “tall, tattooed weirdo with an offbeat sense of humor” and a penchant for expressing her love for public domain music through the highly coordinated movement of her breasts.

And for anyone wondering, Sara X says that the video isn’t “fake or a trick, but my boobs are… no strings attached just plenty of silicone.”That’s honest as this Rebel dances her boobs around!

Now if only she’d agree to  teach everyone to do this. How cool is this, I would want to ‘dance’ on the Doors!

TRANSLATION IN DUTCH

Hoe cool is dit en hoe jaloers ben ik! Wow, dit zou ik zelf ook te gek vinden om te kunnen doen. Deze wilde Rebel is ook een blogger, model en vol geschilderde weirdo! Maar ik vind haar geweldig, Miss Sara X rules! 

Geen touwtjes die het werk doen, gewoon haar volgespoten borsten die dansen. Waanzinnig toch!  Doe mij maar een lekker wild plaatje van de Doors voor mijn boobs! Alhoewel, die zijn wel helemaal natuurlijk… Mmmhhh…